En vanlig dag i mitt liv

Jag står i kassan till ICA och får näsblod utan att jag rört en fena mer än normalt.

Manligheten pulserar ut ur näsan som om den aldrig gjort annat. Jag kan inte stoppa det eller använda händerna för att betala. Så jag får helt sonika vända om mitt i folkmassan, nicka artigt och hastigt, och gå mot utgången. Snabbt ställer jag bara korgen med jäst i en gång men inser att man inte kan gå ut där man kommer in. Jag måste genomlida den blödande pinsamheten som är att gå genom kassan. Om jag hade kunnat få luft hade jag suckat. Då kommer det en tant som stod i kön med mig och ger mig en pappersservett utan att röra en min. Hon gör en ansats till att gå, men stannar upp och ger mig sedan hela paketet.

“Du verkar behöva det.”

Ridå.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.