Alltid något

Har äntligen klippt mig. Har sparat min långa och snart lite lockiga lugg och sedan klippt det kortare på sidorna. Ingen rakning utan bara kort och ihopklippt med det längre. Blev riktigt nöjd. Utmaningen blir att undvika att se ut som Justin Bieber när jag inte har något vax i.

I övrigt har jag inte gjort mycket. Det blev en sådan där dag. Som man inte borde ha en examenstermin. Det ger lite ångest att sitta rastlös. Det borde inte vara så här, tänker jag. Det ska inte vara så här. När det kanske beror på att jag varit duktig tidigare termin. Men så är man junte funtad. Allt är och ska vara en utmaning. Ett så utomordentligt ohälsosamt sätt att se på livet.

Men jag är nöjd med mitt hår i alla fall.

Det är åtminstone något.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.