Han hoppas rätt mycket

Nä. Den här pojken har inte riktigt sett någon i ögonen. Han är ambitiös. Jobbar hårt och tar livet på stort allvar. Så han hinner inte riktigt se någon i ögonen. Han är kaxig. Donar med håret och försöker släta över den totala avsaknaden av muskler och självsäkerhet. Han hinner inte se någon. På riktigt.

Han är konstant rädd för hur han framstår. Han ångar på och låter saker ta överhanden. Så att han ska slippa känna efter. För sådan är han. Han är alldeles för känslig. Men vill inte låtsas om det. Han tycker om fina kärleksballader. Lite sådär i hemlighet. Som den där gamla med Backstreet Boys som han fick skickad till sig en gång i tiden. Han tycker om långa promenader med någon som är viktig. Någon som är varm och nära. Han tycker om att bara sitta och hålla handen en fredagskväll för han hör inte så mycket på de där uteställena. Men det vet inte så många.

Han skämtar hela tiden. Han har alltid en replik på lager och oftast är den långt ifrån vad han verkligen känner. Nä. Han har inte riktigt sett någon i ögonen. Men han hoppas att någon ser hans. Någon gång. Det hade han tyckt om ändå. Att någon hade sett den osäkra pojke han är. Att han är rädd. Han hoppas att hon kommer tycka att det är okej. Att han är okej.

Det med.

Han hoppas rätt mycket.

Det gör drömmare.

Men detta stannar mellan oss, va?

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

2 reaktioner till “Han hoppas rätt mycket”

Kommentarer inaktiverade.