You badass

Dricker kaffe. Tyvärr inte den goda sirapslatten jag drack i lördags med kompisen. Utan helt vanligt kaffe från min ganska plastiga och billiga bryggare. Men i detta fallet är koffeinet allt jag är ute efter.

Jag försöker förstå mig på uppgiften. Och nu talar vi inte om uppgiften som ska in på söndag. Nej. Vi talar om den första övningsuppgiften av de cirkus tio som skulle varit klara fram till idag, enligt det sedvanligt okristliga schemat, som universitetet spottar ur sig.

Anledningen stavas såklart tenta. I fredags hade vi en i den andra kursen om videoproduktion. Den har hängt över oss i klassen länge och sista veckan verkade de flesta tappat greppet totalt. Många satt uppe hela nätterna. Så särskilt mycket tid fanns inte att lägga på någon övningsuppgift som dessutom skulle in en helg senare. Nu visade det sig att tentan inte var så himla svår, eller att jag är totalt badass. Sannolikt det första. Då jag bara låtsas vara det senare.

But i did knock that shit out of the park. Lätt eller inte.

Men så sitter man här, med kaffe utan sirap, och är tillbaka på ruta ett.

Välkommen till den högre utbildningen, Kalle.

You’ll enjoy it, you badass.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

2 reaktioner till “You badass”

Kommentarer inaktiverade.