8 reaktioner till “Nära slutet”

 1. Jag vet att jag inte är den rätta personen att säga det men… ge för din egen skull. Skriv för att det är DITT uttryck, och DINA ord. Att det sedan finns andra som gillar det är en bonus. Och det borde jag lära mig någon dag, men jag orkar inte- let’s say we’re all, in some aspects, big attention whores ;P

 2. Anonym, :)

  Cristina, haha. Ja, vi är alla giant attention whores. Vad bloggar man annars för? Det känns som att jag har skrivit mest för min egen skull i ett år ungefär. Utan att riktigt ha samma feedback som förr, då jag faktiskt hade en relation till mina läsare. En jag var dålig på att upprätthålla, ska sägas. Vi får se om jag hittar en väg ut ur denna svackan också. Men jag har inga förväntningar längre, och ingen annan heller, nu när det är färre och färre som läser. I dont think anyone would miss me. :)

 3. Ingen kommenterar längre. Sånt är livet. Alla typ Facefuckar i stället.

  Sluta om det inte ger dig nåt mer. Skit i resten.

 4. Jag läser allt du skriver genom rss i mobilen, tror inte att jag har missat ett inlägg de senaste tre månaderna. Vore synd om du slutade skriva. Fast jag ska ingenting säga, mina försök till att blogga är väldigt temporära, fast det senaste gick rätt bra. Gick in med inställningen att skriva för mig själv och inte för andra. Fast du har väl bloggat rätt så konstant i ett par år nu? Kanske inte är samma sak då.

  Men som sagt, det vore synd om du slutade läsa bara på grund av att du får dålig respons.

 5. Jag läser också din blogg flera ggr i veckan. Det vore synd om du slutade skriva, en sådan talang att pränta ner tankar och känslor i ord på en blogg. Du får mig att le lite ibland, dyka ner i mina egna gamla minnen och sväva iväg från vardagen.

 6. Tack, hörni. Ni är säkert trötta på mitt velande. Det är jag också. Men jag lyssnar på Eff. Och tänker att det faktiskt betyder något för mig. Det ger mig något. Fortfarande. Så jag tänker efter lite betänketid fortsätta. Men med lite annan inställning än förr. Lite mindre press. Lite mindre fokus på er där ute. Lite mer jag istället.

  Dessutom. Jag är inte typen som ger upp.

  Tack så jättemycket för att ni kommenterar och pushar mig. Det betyder massor. Ni betyder massor.

Kommentarer inaktiverade.