Hes

Så killen från hyresbostäder var här en sväng och lyssnade på min lägenhet. Han konstaterade direkt att det inte var något onormalt. Jag är tydligen inte den enda som har klagat på ventilationssystemet dock. Det är dåligt i det här huset och låter mer än vad det borde. Men det fanns inget att göra. Jag får leva med ljudet.

Han ringde tjugo i nio. Och väckte mig. Jag svarade med en hes röst som påminde om den jag tydligen har efter… hur ska vi säga, nära umgänge. Nu var ju fallet inte sådant och fallet har inte varit sådant heller på bra länge. Dessutom tror jag inte att han tänkte på det. Men hes och nyvaken var jag. Så det var att svänga ihop frukosten snabbt och göra iordning innan han kom.

När jag väl fått reda på att det inte fanns något att få reda på och därmed göra åt skiten gick han. Jag satte på kaffe, tittade på idol och låtsades kunna sjunga hest.

Ingen hör ju över fläkten ändå.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

3 reaktioner till “Hes”

  1. Hej!
    Jag har följt din blogg ett tag, mkt på grund av att jag själv är hörselskadad och känner igen mej själv i många situationer. Men nu blir jag lita praktist intresserad här, hur lyckas du vakna av att telefonen ringer? Eller du kanske hör bättre än jag helt enkelt.. :)

    Ha en bra dag!
    //Åsa

  2. Åsa, hej! Vad roligt att du läser och känner igen dig. Det känns bra. Jag vaknar av telefonen eftersom jag helt enkelt maxar ringsignalen. Som dessutom är “Rocket Scientist” av The Teddybears. Så det låter en hel del. Och jag är bara döv på ett öra. Jag har en grav nedsättning på mitt andra öra, men jag hör ändå lite. Med betoning på lite, såklart. :)

Kommentarer inaktiverade.