Förstå att vi är olika och älska det

Dags att putsa sina finaste adidas och ta på sig sina mest slinta jeans för att gå och rösta. De som känner mig allra bäst, och de är ganska få, vet nog på ett ungefär vad jag ska rösta. Men jag är inte helt säker. Jag har gjort mitt val. Men jag är inte helt säker.

Vad jag dock är helt säker på är vad alla andra röstar. De runt omkring mig. Jag tycks omge mig med röda människor. Vissa ilsket röda och vissa mindre så. De jag verkligen tycker om tycks vara röda. Det är intressant.

Jag har räknat ut att jag faller för de som tycker olika. Jag gillar den tjej som jag kan diskutera med. För jag gillar att diskutera. Jag brukar ta upp ämnen bara för att se vart det leder. Hur väl hon står på sig. Jag gillar sådana tjejer.

Så, om ni vill få mig att falla pladask, var gärna väldigt feminin, men inte utan att envist hävda din åsikt (det kanske låter självklart, men det har visat sig att det inte alltid är det). Syna mig på allt du kan. Ge mig aldrig rätt. Förstå att vi är olika. Älska det.

Och brygg en sjuhelvetes god kopp kaffe.

Nu ska jag rösta.

Vi får se vad det blir.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.