Pekar och skrattar åt gårdagen

Hej. Har ni saknat mig? Nä. Nä det tror jag inte. Förr kunde jag inte tänka tanken ens att låta dagar gå utan att publicera något. Det är nästan lite av ett kardinalfel att inte uppdatera minst en gång om dagen. Och jag ska försöka hålla mig till regeln i fortsättningen. Börja skriva lite mer om allt. Istället för specifika saker. Okej? Okej.

Igår var en alldeles förjävlig dag. En sådan där dag man tycker om att se tillbaka på i efterhand så att man kan peka och skratta åt ens egen miserabelhet. Så dem är väl nyttiga dem också. Larmet gick mitt under videoproduktionsföreläsningen (now thats a word!) och strömmen likaså. Jag vet inte om ni tänkt på det men digital videoproduktion är ganska beroende av el för att hålla sig upp to date. Annars blir det aningen analogt. Roligare var att vi (läraren) gick ut ur salen för att invänta en lösning. När han sedan bestämt sig för att ändå köra på med whiteboard, penna och andra antikviteter och skulle gå tillbaka in i salen stod det ju klart att det är aningen svårt att komma in i en sal med kortlås utan elektricitet. Efter att hela företaget nu misslyckats två gånger på en kafferast och läraren var redo att ge upp vår högre utbildning kom så elen tillbaka mitt i en mening om ledighet för resten av dagen.

Missad kafferast samt tjuvlarm i huvudet ledde snabbt till huvudvärk vid lunch. Jag försökte mig på att laga mat men denna gången gick det komplett åt skogen, det som gått så bra hittills. Allt tycktes fastna och diskningen tog evigheter. Vid det laget hade jag bara en timme kvar innan jag skulle sällskapa med min syster hem till föräldrarna. Så jag hann inte vila något heller. Dessutom tycks min kyl bestämd att överrösta jetmotorer vilket gör att det aldrig är tyst i min annars så fina lägenhet. Något jag är ganska beroende av. Jag börjar få lite panik av att det alltid ska surra någonstans. Så när jag väl satt på bussen hem hade jag en massiv och dunkande huvudvärk. Dessutom var jag kissenödig till brisningsgränsen. Bara för att, liksom.

Det var väl säkert Murphy som körde bussjäveln också.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

4 reaktioner till “Pekar och skrattar åt gårdagen”

  1. e, precis så är det. Om det nu ska skita sig så sker allt på en gång. Men det är lika bra. Så man får det överstökat.

  2. Jag kan tyvärr inte ställa den på något, så jag får förlita mig till ruskandet. Men det verkar vara mer ventilationssystemet än kylen som låter.

Kommentarer inaktiverade.