Skjuter på tvätten

Sitter i mammas och pappas kök. Jag är hemma hos föräldrarna för att fira min storasysters födelsedag. Men på dagen har alla dragit iväg på olika ärenden och kvar sitter jag vid mitt barndoms köksbord med en dator och pluggar. Övar och repeterar JavaScript. Det är väl allt. Det känns inte konstigt att vara hemma. Jag har inte saknat att bo hemma än. Det går helt enkelt ganska bra. Förutom den där tvätten då.

Den går inte alls.

Jag ska ta tag i det, hade jag tänkt. Jag ska bara se lite på The Office först, och Supernatural och fotboll och…

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

2 reaktioner till “Skjuter på tvätten”

  1. :D ja, fix you-dansen var något av det finaste jag sett! jag och mamma grät ögonen av oss- alla tre gånger vi såg den ;P Jag hade gärna varit Lauren, och dansat med Kent. Ibland önskar man att det inte tog så förbannat mycket gener och tid att bli en bra dansare…

  2. Cristina, haha, alla tre gånger? Jag var ju då tuff nog att bara darra på hakan den första gången! :D Ja, gener, tid, mod, rytm, hörsel, fötter, ben…

Kommentarer inaktiverade.