Upptagen med fördomar

De senaste två dagarna har jag mått dåligt. Jag vet inte vad det är. Det känns alldeles för förutsägbart att skylla på det faktum att jag nu bor helt ensam i min egna lägenhet. Jag vill på något sätt inte bekräfta allas fördomar. Jag är trött på det. Kanske är det någon slags reaktion på den nya miljö jag befinner mig i. Men jag har snorat och så sent som igår hostat konstant. Idag har det blivit lite bättre, men förkylningen har ersatts av en obönhörlig smärta i nacken. Jag har inte riktigt lärt mig sitta i min nya soffa som en riktig man. Antar jag.

Mår risigt rent allmänt. Men jag trivs verkligen i min alldeles egna lägenhet. Det är fantastiskt.

Idag ska familjen plocka blåbär och jag har blivit tillfrågad att följa med. Jag vill det men min kropp håller inte riktigt med. Den är väl upptagen med alla fördomar antar jag.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.