Och ris

Jag satt ned i min soffa, stirrade ut och insåg hur mycket jag gillade att jag kunde se ut på det sättet. Mina två fönster med fransk balkong emellan är alla mot samma långsida. Så när jag sitter ned i min soffa faller allt ljus mot mig och jag ser ut genom alla fönster. Jag hade inte tänkt på det innan.

På golvet låg delar av min historia, av mina studier. Information Architecture, Storytelling och An Introduction To Marketing och allra underst ligger Efter Eftertexterna, antologin som gavs ut av Ölands Folkhögskola och som jag var med på i några skälvande och trevande sidor av oskuld.

I övrigt var rummet kalt. Tomt. Soffan jag satt i är enda möbeln. Men om några dagar är jag helt inflyttad. Flyttad på.

Jag kan inte finna ro just nu. Kan inte sova i föräldrarhemmet jag sitter och skriver i. För jag är redan flyttad på mentalt. Mentalt är jag emellan två hem. För faktum är att jag redan trivs i lägenheten jag inte riktigt ännu är flyttad till.

Jag är inte på väg någonstans med detta. Jag bara rinner ut på tangentbordet en sömnlös natt. Men jag tänker i alla fall att jag gillar min lägenhet, dit jag ska bli flyttad till.

Den har pasta i skåpet nu.

Och ris.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

3 reaktioner till “Och ris”

  1. Jag fick en bild i huvudet av vacker kvällssol in igenom dina fönster. Det är ju alltid fint, kvällssol. Har den det din lägenhet? :)

    Och jag känner en liten avsaknad utav en enastående spotify juli-lista som är bykalle rakt igenom.
    Men inget tvång eller tjat, ioförsig. Men de är mysiga, dina listor.

  2. Jag har morgonsol. Vilket jag uppskattar då min lägenhet ligger i sval skugga större delen av dagen. Risken att det blir för varmt är annars alldeles för stor.

    Jag hade inga planer på att göra någon mer lista, jag tyckte det blev bättre med att länka någon enstaka låt då och då. Så att jag inte upprepar mig. Men det är roligt att du tycker om listorna. :)

Kommentarer inaktiverade.