2 reaktioner till “Hur kan jag låta bli?”

  1. nemen vilken ära! jag tycker du lyckas bra med att träffa rätt i det mesta du skriver, det sorgliga med mig är att jag sällan orkar skriva “på riktigt”… men, mañana, mañana som man säger- skjuta upp saker har väl alltid varit min grej.

  2. Äsch då! Jag har svamlat ordentligt oftare och oftare den senaste tiden. Ja, visst är det jobbigt att skriva på riktigt. Det blir så pretentiöst det man verkligen vill säga. Det viktigaste. Då så sitter man där och låter bli istället bara för att man tycker att ens finaste och viktigaste tankar liksom förtjänar bättre än den soppa man lyckas åstadkomma halv tre på natten. Men jag tror det är viktigt att våga skriva på riktigt. Att försöka trotsa sig själv. Det är sådant som når.

    Förresten, bara lite sådär som en parentes, blev jag glad när jag fick reda på att du och din manliga halva hittat tillbaka till varandra igen. Ni är fina tillsammans och jag höll tummarna i hemlighet.

Kommentarer inaktiverade.