Karl för sin vipp

Jag ber om ursäkt å mitt skruttiga webbhotells vägnar. Det har skaffat sig en snuskig ovana att lägga ned lite när den känner för.

Nyss besökte jag hyresvärden på campus och kollade så att det var okej att installera de tekniska mojänger jag behöver trots teknikernas restriktioner. Han skulle ringa mig på måndag och meddela resultatet, men han trodde inte att det skulle vara några problem. Awesome! Just nu städar jag hela nedre planet hos mina föräldrar inför firandet av min kära mor i helgen. Sedan i samma veva någon gång, vi vet inte riktigt när men kanske i början på nästa vecka, ska jag flytta. Så nu ska jag också börja stoppa ned saker i lådor så smått. Nu börjar det verkligen hända något!

Nu ska jag fortsätta valsa runt med min dammvippa (thats right!) och lyssna på musik.

Jepp.

Jag är karl nog för min vippa.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.