Bloggande vs. Livet

Ju mindre liv man har, desto mer bloggar man. Så har det alltid varit och så kommer det alltid vara. Jag vet att en och annan kommer vilja hävda annat, motsatsen till exempel, men tro mig. Jag har suttit här och nördat tillräckligt många år och läst tillräckligt många bloggar sedan dess att jag har sett hur det funkar.

Med andra ord kommer ni få läsa en massa av mig i höst.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

2 reaktioner till “Bloggande vs. Livet”

  1. Det är fan sant. Jag trodde hela tiden att det skulle vara tvärtom, att när jag fick mer att göra så skulle jag få fler idéer. Så blev det inte. Men jag tror att det beror mycket på inställning och varför man skriver. Jag vill ju skriva för att det är roligt, det är bara det att nu finns det så mycket annat. Självdisciplinen har åkt iväg på en evig semester.

Kommentarer inaktiverade.