Den blonda locken

Hade för övrigt en trevlig dag igår. Inte minst dyr.

På förmiddagen köpte jag så tillslut min dator, en Macbook Pro (råkade skriva Macboob först, Freud much?). Efter att ha bränt större delen av mina besparingar spenderade jag eftermiddagen på stan med en kompis. Det fikades och spanades efter den oerhört söta servitrisen på caféet jag nu bestämt ska gå till fler gånger. Vi lyckas alltid prata om allt. Det känns bra att bara hänga lite. Han är väl egentligen den enda ur min gamla och nu splittrade kompiskrets som det alltid har gått att prata med som en normal person. Det var en förmåga inte alla besatt. Mina gymnasieår är överhuvudtaget något jag helst glömmer. Han är den enda kopplingen som finns kvar och jag trivs nog bäst så.

Nåja.

Det var fint att titta på servitrisen. Hur hon rörde sig och hur den blonda locken föll och vandrade längs hennes tinning. När vi gick ut kom jag på mig själv att inte minnas någon annan.

Det var första gången på mycket länge.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

4 reaktioner till “Den blonda locken”

  1. Priset på en Mac sjunker aldrig, utan modellerna byts ut och uppgraderas istället med jämna mellanrum. När en modell blir gammal byts den ut, istället för att behållas i produktionscykeln med ett lägre pris. Så priset som finns nu är det man har att gå på. Sedan kan man kolla olika återförsäljare och rabatter för att pressa priset. Men det är allt.

  2. Du borde ge servitrisen en komplimang.
    Det är lite utav det finaste på en hel dag när man får en komplimang, och det är ju så hiskeligt dumt att inte säga snälla saker till folk när man tycker om något med denne. Det är iallafall min filosofi, på sätt och vis.

    Och ja. Vet inte riktigt vad min poäng med kommentera är.
    Du är en oövervinnerlig favorit bland bloggare i mitt lilla hjärta måste jag ändå säga nu när jag ändå kommenterar! fint.

  3. Linda, tack! Det var fint sagt, och du har rätt. Man borde ju säga snälla saker istället för att inte säga det.

Kommentarer inaktiverade.