Status

Jag håller på och bygger upp min blogg igen. Gör om den. Jag återskapar det gamla utseendet fast i ett nytt tema som förhoppningsvis i framtiden ska bli fritt från buggande uppdateringar. Men det går långsamt. Jag tvingas gå igenom flera hundra rader PHP för att hitta delarna jag redigerat, och komma ihåg hur de var, för att sedan återskapa dem i ett helt nytt tema för bloggen. Så var det med det. Jag är snart tillbaka. För den som fortfarande läser.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

2 reaktioner till “Status”

  1. Lycka till! Återstår att se om den här kommentaren går igenom. Jag började blogga först nu i juni. Men har varit missnöjd med layouten. Och har ändrat den tre gånger på denna korta tid. Och med ny layout mycket jobb med att göra (små-)justeringar av det gamla/tidigare materialet.

  2. Bent, tack! Ja. Det är svårt det där med blogg och design. En blogg ändras ju för var dag, och hela humöret med den. Så att hitta ett utseende som man känner sig bekväm med trots alla dessa dagar är sällsynt.

Kommentarer inaktiverade.