Supahdöv

Börjar dagen med att dödstrött ringa hörselteknikerna. Man måste ringa på vissa tider och landstinget verkar inte ha mycket till övers för halvdöda studenter. Men så långt bra, ändå. Jag vet ju hur det fungerar.

Jag ska fixa en hörselslinga till min lägenhet, så att jag kan lyssna på TV. Detta måste fixas innan jag flyttar in i nästa månad. Men tydligen är det så att de inte drar en runt hela rummet i lägenheter. Det kan tydligen störa andra eventuella hörselskadade. Nu vet jag med säkerhet att det inte direkt kryllar med hörselskadade på campus så risken för att detta ska ske är minimal. Men ändå ska man “ta det säkra före det osäkra”. Nej, istället ska man dra en liten, kring en soffa eller en stol.

Detta innebär att jag bara hör TV:n när jag sitter just där. Inte annars. Som om man fortfarande sitter på ett ställe. Och det gör man ju inte, inte ens lite. Riktigt tråkigt. Alternativet är tydligen att gå runt med en kudde under armen.

Och det är ju bara lite konstigt.

Kan de inte sätta slingan i något häftigt?

Som en cape.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

2 reaktioner till “Supahdöv”

Kommentarer inaktiverade.