Så tänkte han också

De senaste två dagarna har han arbetat. De har lagt plattor kring verandan som byggdes förra sommaren. Han har avlastat pappa de värsta sysslorna som att gräva, skyffla sand och bära sten. Efter idag var han helt slut. Det känns bra att tömma kroppen men tanken maler ändå kvar där någonstans i bakhuvudet om att vara ensam. Andra tycks finna lyckan himla lätt. För honom är det svårt. Solen har gassat hela dagen och han är röd i nacken.

Den hörselskadade sportar ännu en bonnabränna och tänker att nu står han kvar här och stampar. Han hoppas det blir bättre. Eller det blir ju bättre. Det vet han ju. Men han hoppas det blir bättre snart nog. Det känns inte alltid rättvist. Utan gör bara ont. Så tänkte han och tog ytterligare ett spadtag med sand då svetten rann ned för ryggen. Men visst.

Good for you.

Så tänkte han också.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

En kommentar till “Så tänkte han också”

Kommentarer inaktiverade.