Blandsaft

Läste facebook i morse och har mått illa för resten av dagen. Trots att det egentligen inte alls var mig någon nyhet var det som att bli hastigt och plötsligt dränkt. Som om hjärtat hackades upp i lagom stora bitar och kokades till soppa med halvthailändsk peppar. Egentligen blir jag bara arg på hur chockad jag blev. Hur ont det gjorde. Har funderat på en text. Men jag vet inte om jag orkar säga mer. Jag tror inte det. Det får räcka på något vis. Det är och känns helt enkelt förjävligt. Men jag trillar väl av vagnen så småningom. Jag brukar göra det.

Annars så är det typ så här.

Rocky

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

2 reaktioner till “Blandsaft”

  1. Det du skriver träffar verkligen rakt in i hjärtat. Det där gjorde ont att läsa. Pa ett bra sätt. Eller natt.

Kommentarer inaktiverade.