Fattig jävel

Kvällarna har den senaste tiden sett likadana ut. Mat med familjen i vårt stora uterum och sedan kortspel. Varje kväll. Lägg också därtill att det är det tredje partiet för dagen. That’s how we roll. Det är mysigt och jag tar all tid jag kan få med familjen nu. Jag kan umgås med folk resten av året sedan när jag väl är en inneboende i dimman i campus.

Under dagen har jag samlat ytterligare pinnar till mitt bo. En filt. Alltså, okej. Nu låter det lite mesigt och futtigt men faktum är att jag inte har någon ordentlig filt. Bara en mesig av fleece och jag menar, come on. Omysigare tygfyrkant får man leta efter. Och hur man än vänder och vrider på skiten sticker en fot ut. Nej, en riktig filt inhandlades istället på Hemtex. Allt för att göra min lägenhet till ett mysfort av guds nåde.

Jag har också tittat på Mac:ar. Jag lyckades nämligen äntligen luska reda på hur det låg till med hela HDMI-debaclet. Tydligen har nu den senaste upplagan av MacBook Pro (den vanliga MacBook:en har inget uttalat) stöd för både bild och ljud via mini display-porten. Detta är kind of en dealbreaker. Så nu kan jag alltså lägga till (en dyr) MacBook Pro i listan på potentiella bärbara datorer för hösten.

Jag vill verkligen ha en bra HDMI-lösning men vill samtidigt ha en MacBook på grund av hur himla smidig den är. Vi får se hur det blir.

I vilket fall som helst så är jag en fattig jävel med både filt och dator i höst.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

4 reaktioner till “Fattig jävel”

  1. Jag sitter på en Macbook, har du inte kört Mac förut så skulle jag kunna rabbla upp mängder av anledningar till att bytta från Windows till Mac. Men MBP är helt enkelt en underbar dator. Du kommer inte bli missnöjd.

  2. Sara, haha.

    Viktor, jo. Jag har kört de flesta varianter av Mac den senaste tiden inklusive den senaste big ass iMac:en. :) Så jag har hyffsad koll på för och nackdelar. Men med tanke på den ganska omotiverade prisskillnaden så är valet inte helt gjutet för mig. Vi får se hur det blir.

  3. Ah, jag vill ha den senaste iMacen, helt sjukt sexig skärm. Farsan har köpt en 24″ LCD Cinema Display och jag försöker sno åt mig den så mycket det går. Vrickat underbart att sitta vid en sådan skärm/dator. :P

Kommentarer inaktiverade.