Jordgubbar och förväxling

Sitter här i kvällsmörkret framför min blogg. I bakgrunden gör Jaquin Phoenix sin bästa skådespelarinsats som Johnny Cash. Framför mig har jag en skål med glass och jordgubbar. Jag ringlade lite flytande honung ovanpå. Njuta till det lite. Som jag gör. Jag är ganska bra på att njuta av saker.

Imorgon åker vi till Skåne för min kusins bröllop. Det kommer bli häftigt men jag är ändå nervös. 70-80 personer stort blir det och tvåspråkigt då ena halvan av brudparet är Nya Zeeländskt. Så inte nog med att jag ska gå runt och inte höra på ett bröllop med 70-80 personer, jag ska också koda av det jag inte hör. Och dansen. Ska jag verkligen dansa? Jag avskyr det. Egentligen av samma orsaker som vilken annan osäker pojke som helst på lågstadiediscot, men jag låtsas som att det är för att jag inte hör där. Heller. Jag tittar ned i min skål med nu halvsmält glass och minns känslan av att förväxla saknad med hunger.

Vi syns igen på söndag.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

3 reaktioner till “Jordgubbar och förväxling”

  1. Jag är lite nyfiken, vet dina vänner och familj om att du bloggar här? Det har kanske inte jätte mycket med detta inlägget att göra men jag började fundera på det. Jag bloggar lite sådär halvt men jag har svårt att skriva om vissa ämnen osv. eftersom det känns som att folk KANSKE kan läsa det senare.

  2. De vet, de flesta. Vad man ska skriva om och inte är en balansgång. En tumregel jag har är att aldrig använda namn eller specifikt tilltal. Sedan det där med vem som läser och inte, det får man nog bara bestämma sig för hur man känner inför det. Jag har bestämt mig för att det får bära eller brista.

  3. Okej, just nu så är jag rätt så inställd på att ingen ska läsa min blogg. Det är liksom skönt att bara skriva vad man vill. Men det “läcker” ju alltid ut på ett eller annat sätt. Det vore kul att faktiskt skriva saker som andra tycker är intressant att läsa men tidigare så har det tagit över lite. Jag har lätt att slukas av att fylla en roll för läsarna. Jag glömmer snabbt att skriva för min egen del.

Kommentarer inaktiverade.