Flamwin

Såja. Detta är nog den första designen på mycket länge som jag är helt nöjd med. Tanken är att den ska vara för ett tag nu. Den största förändringen ligger under, i temat TwentyTen som gör saker mycket lättare för oss webb-nördar. Nog om det.

Välkomna.

Jag höll på Holland.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

3 reaktioner till “Flamwin”

  1. Oh, fancy. :) Jag brukar ogilla bloggar med så stor header att man inte ser åtminstone rubriken på senaste inlägget utan att scrolla ner… Men det är väl egentligen sekundärt. Det är ju snyggt, detta.

  2. Väldigt snyggt måste jag säga. Kan ju försöka påminna om att content är king. ;) Lägg mer fokus på skrivandet än du gör på utseendet. :)

  3. Tuss, tack! Ja, jag har en ovana att ha stora headers. Men å andra sidan är standardupplösningen hög nuförtiden och har man bara lite lägre än vad har bör man ändå se tillräckligt. :)

    Viktor, tack. Ibland blir det content och ibland inte. Jag försöker och skriver när jag känner för det. Men jag har lärt mig att inget blir bra av att forcera det. Så jag tar det som det kommer.

Kommentarer inaktiverade.