Dålig på allt, till och med på ingenting

Fan vad jag skjuter upp saker. Inga viktiga saker alltså. Eller egentligt viktiga saker, that is. Men saker som serier. Jag menar, här har man upptäckt skönaste serien ever Party Down och jag bara sitter här och låter tiden gå. Varför fortsätter jag inte kolla på säsong två, eller för den delen ser andra avsnittet av True Blood, eller någon av de filmer jag sparat? Det är en slags episk lathet som inte ens berör mig. Jag tar inte tag i min ledighet. Men det kanske är bra på sitt sätt säkert.

Kanske.

Nä. Snacka om att vara en sniken jävel. Här har man all tid i världen och jag är så lat att jag inte ens sätter igång och är ledig.

Idiot.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

3 reaktioner till “Dålig på allt, till och med på ingenting”

  1. Party down, alltså jag vet inte. Såg ett avsnitt. Borde jag kanske se fler innan jag dömer? ^^

  2. Tuss, ja! För mig tog det en två-tre avsnitt, sen var jag hooked. Eller ja, kanske från och med slutet på första avsnittet. :)

  3. Okej, kollar nåt till då. Jag är dålig på att kolla serier överhuvudtaget, men jag lär mig. :)

Kommentarer inaktiverade.