Ombyggnation förhappandevis

Jag planerar en renovering av sidan framöver. Jag vill lyfta den ordentligt designmässigt för att visa åtminstone lite webbkunskaper och eftersom WordPress 3.0 trillade ned häromdagen är det också läge att utnyttja verktygets funktioner på riktigt. Sidan ska dessutom fungera lite som en portfolio och CV vilket medför krav på intrycket. Just nu är den blek och säger inte så mycket. Så jag ska pröva. Trots att jag är, ni vet, jag. Vi får väl se hur det går.

…tallyho.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

2 reaktioner till “Ombyggnation förhappandevis”

  1. Har läst din blogg ett tag och kan en hel del om html, css och php så om du behöver hjälp kan du höra av dig på min mail (tror du ska kunna se den?)

  2. Viktor, tack så jättemycket för erbjudandet. :) Men jag behöver nog ingen hjälp då jag bara ska arbeta med HTML och CCS. PHP:n flyttar jag mest runt och städar upp lite.

Kommentarer inaktiverade.