Noterat

Att lyssna på musik i högtalare är en upplevelse. För mig. I alla fall. Av hörseltekniska orsaker har jag aldrig använt mina högtalare utan bara använt min “hörlur”. Som är en slags trådlös hotlink till min hörapparat. Coolt och bra så. Men musik blir liksom större i högtalare. Låter mer äkta. Det är basen som gör det har jag hört.

*

Nej, jag har inte flyttat än. Eftersom jag inte har något jobb i sommar tar jag det lugnt med flytten. Låter det ta sin tid. Sakta men säkert bygger jag bo. Det är fint.

*

Så då har man suttit och väntat och längtat och hajpat och tillslut installerat iOS 4 till sin iPhone 3GS och organiserat allt i mappar och bytt wallpaper. Och nu då?

*

Har sett första avsnittet av True Blood. Tillslut. Det verkade lovande. Inget överväldigande. Och blonda servitrisens glugg mellan tänderna irriterar mig. Visslar much? Förresten, hittade de inte fler snygga människor till en och samma serie? Minutiös casting fast liksom inte alls. Om ni fattar. Men Skarsgård. Yay, Sverige! osv.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

2 reaktioner till “Noterat”

  1. Sara, jepp. Lek på! Dock är det lite: meh. Det tar fem minuter sedan har man lekt färdigt. Rotationslåset är jävligt efterlängtat i alla fall.

Kommentarer inaktiverade.