Soffynd

Idag har jag blivit en soffa rikare. Det har varit det stora problemet med min nya lägenhet, jag hade ingen soffa, och hade gett upp tanken på att få tag på en. Saken är ju att inte mycket soffa får plats i en etta på 28 kvadrat. Men jag har insett vidden av att ha någon annanstans att spendera sina dagar än i sängen eller datorstolen. Att köpa en ny för minst 2000 kronor är det inte tal om för en student. Fram tills igår hade jag efter idogt ringande och letande gett upp tanken men så ringer en ängel till släkting och tipsar om en soffa som är påväg in i secondhand-butiken som hon jobbar på. Hon hade självklart ingen förtur, men tipset ledde till att jag kunde vara där i folkhopen (ja, en hel hop folk) tidigt i morse innan dörrarna öppnade.

Jag stegade rakt in och smet före en och annan pryltant och högg tag i en försäljare, två reserverade soffor senare hade jag fyndat en klockren ny tvåsitsig soffa för 900 kronor.

Underbart.

Nu har jag en plats till att somna på.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.