3 reaktioner till “I to the K to the…”

  1. Oh. nej. vad säger du? :o
    Ikea är inte alls hemskt! Det är ju typ helt underbart. Välja saker till sitt hem, drömma lite om hur fint det kommer bli och allt det där. Springa runt och drömma lite som i 500 days of summer är ju typ någonting man verkligen vill göra med någon fin människa.

    Det enda hemska med Ikea är nog en själv, och att plånboken inte riktigt ger med sig för alla dröminredningar man lyckas få in i skallen när man vandrar längs med de där utritade pilarna på golvet.

    Fast ja, alla kanske inte är besatta av inredning och 500 days of summer.
    Hur gick det då Kalle? Hittade du det du letade efter? :)

  2. IKEA är trevligt. Det brukar alltid vara roligt att gå runt och fantisera ihop drömhemmet, men ju mer student man blir desto större realist blir man. Då kan det vara jobbigt. Idag var det okej. Ändå.

Kommentarer inaktiverade.