Musikärlek

Över helgen kommer jag bli av med mitt betalda spotify premium-konto. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Faktum är att det har fungerat utmärkt till iPhone på senaste tiden. Det är bara att göra hela sitt bibliotek tillgängligt offline och vips, så har man med sig allt man någonsin vill lyssna på. Shuffle på mina 800 låtar har gjort susen för bussturerna.

Så nu ska jag ta en vecka och fundera på om jag ska köpa premium eller inte.

Lutar åt det första.

För jag älskar musik.

Älskar.

wait, wait, look out: Too Fake

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

5 reaktioner till “Musikärlek”

  1. Ja, det är ju det. Kalkylerar dock just nu för kommande utgifter, och med hyra ser det mörkt ut. Haha.

  2. men vänta lite, kostar inte spotify premium typ bara 100 spänn i månaden? det är ju inte så farligt egentligen, och ja, jag vet, med hyra och andra utgifter kan hundra spänn lätt bli en fasligt stor summa, men å andra sidan kan du spara in det genom att köpa billigare produkter eller min favorit: äta hemma typ två dagar i veckan och sen ta med dig resterna hem. :)

  3. Kath, fast det jag funderade var på en årsprenumeration. 1 188kr. Och käka hemma kommer jag lätt göra, inte bara på ekonomiska grunder. ;D Det som kommer svida ekonomiskt är en eventuell ny dator. Plus diverse inredning.

  4. ah, okej. i see. då förstår jag det svåra i valet. men äh, det löser sig. :) om inte annat kan du önska dig det i nån form av inflyttningspresent. iofs finns det väl kanske vettigare saker att önska sig, typ hushållsgrejer och sånt, men ändå.

Kommentarer inaktiverade.