Hollywoodmillenium

Det verkar trots allt som att David Fincher blir den som regisserar nyinspelningen av Stieg Larssons The Girl With The Dragon Tatoo.

Spännande då Fincher har en egenskap att inte göra rena och välpolerade stycken utan gillar att skita ned saker och ting. Med hollywood-mått mätt.

Ihärdiga rykten har länge placerat George Clooney eller Brad Pitt i huvudrollen. I rollen som ingen någonsin kommer kunna göra bättre än Noomi Rapace placeras bland andra mesiga och oerhört ointressanta Kirsten Stewart.

Faktum är att Fincher länge har sagts vara intresserad av filmen. Han var tidigare knuten till Pawn Sacrifice med Tobey Maguire i huvudrollen, men ska nu definitivt ha bestämt sig för den första delen i den svenska trilogin.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.