Spotify och lägenhetsstrumpa

Är så väldigt, väldigt trött att jag är ganska glad att jag inte haft några helgplaner på ett tag. Det behövs att inte ha det. Pausen behövs. Jag som aldrig stannar upp och tänker efter i veckorna säckar ihop som en torr bensintank på fredagen. Idag med massivt ont i ryggen. Men det har varit en bra dag none the less. Svängde förbi polaren klockan nio i morse för skolarbete. Vår intensivuppgift lämnades in och planering för helgens arbete diskuterades. Resten av tiden spenderades fram för ett antal Big Bang Theory-avsnitt innan jag drog mig till stan framåt lunch.

Min kära far bjöd mig, som den stackars student jag är, på lunch på en av de bättre restaurangerna i stan tillsammans med mamma. Gott förvisso, men kanske inte värt priset konstaterade jag och hyllade istället pappas mat inför kvällen, som alltid är fantastisk. Efter det kilade vi förbi teliabutiken för avbeställning av mitt Spotify-konto. Eftersom jag fått två månader gratis av Telia med min iPhone var det nu läge att avbeställa kommande debiteringar, trots att man varit tydlig med att man inte ville ha dem. Men nu har jag bestämt mig för att köpa ett års premium från Spotify. Det är verkligen värt det, om man har en iPhone. Till vilken det dessutom snart kommer en ny app-uppdatering.

Efter detta följde jag så med min kära mor på stan. Detta är inte särskilt farligt då hon faktiskt är awesome och ingen alls att skämmas över. Jag fick tillslut fatt på min jeansjacka, East West på Brothers, och har nu fullföljt min planerade klädshopping för detta året. Jag är mycket nöjd. Utöver jackan har jag också inhandlat ett par converse och ett par chinos. Man vill ju inte se helt fjunig ut i sin nya lägenhet. Det gäller ju att fylla ut den.

Kanske behöver en lägenhetsstrumpa.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

3 reaktioner till “Spotify och lägenhetsstrumpa”

  1. Happy Socks är fina och man blir glad när man ser dem. De har en fin webbshop också. Passar nog både dig och lägenheten. ^_^

Kommentarer inaktiverade.