I egenskap av Premium-användare har jag förresten fått förmånen att lyssna på Timo Räisänens nya en vecka tidigare (respekt). Ni kan förmodligen inte lyssna på den om jag länkar. Men jag kan i alla fall ge er ett inside-tips på min favorit av spåren tills ni kan lyssna i nästa vecka.

*

Cocaine

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

3 reaktioner till “”

  1. Hörru nu ska du inte anta att inte dina läsare också är smarta och betalar för musik :) T ex jag. Men denna hade jag missat, tack för tipset.

  2. Haha, ojdå. Det var ju inte meningen att låta som att mina läsare inte är smarta. ;) Blev ju konstigt formulerat. Men jag vet få som har premium då man som student inte har pengar över till sådant. Mitt konto fick jag ju av Telia med min mobil. Går dock tyvärr ut snart.

Kommentarer inaktiverade.