Avundsjukor

Har bläddrat lite i virtuella klädkataloger och fantiserat (japp, killar kan göra det också) om kläder och stilar jag inte har råd med. Sedan vandrar mina intryck vidare mot andra bloggar, sådana som jag redan lusläst och nya jag inte sett tidigare, och blir avundsjuk. Jag blir avundsjuk på allt. Svartsjuk till och med. Vadå skorpion? Önskar att jag skrev sådär utan rubriker, eller utan stor bokstav, det blir så mycket mindre definitivt och specifikt och man kan skriva precis vad man vill i vilken längd man vill. Eller så ser jag en sida med galet snygga färger och tänker varför kan inte jag pilla in sådana där flash-rubriker och stajla till det totalt (sIFR, ett skitcoolt webbverktyg som loadar customfonts där man vill men som är aningen krabbigt och roddigt och bara, nej). Och ibland bland allt detta som jag gör när jag egentligen borde plugga snubblar jag över gamla inlägg, från ganska så exakt ett år sedan, och känner hur det svider lite. Vädret var finare då. Även om det är exakt samma väder idag. Då blir jag lite avundsjuk på våren 2009. Också.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.