Guylove

Igår var jag förresten på bio. På förhand visste jag vad som väntade eftersom jag kollat upp filmen, men detta verkade jag vara ensam om. I Love You Philip Morris var väldigt bra. Dess svarta humor langade ett och annat skratt. Men roligast var att se hur många i biosalongen som alldeles uppenbart väntade sig en slapstick-rulle a la Jim Carrey när den egentligen var ett drama som handlade om homo-kärlek och innehöll grafiska sexscener som den där Carreys karaktär ombeds spruta pojkvännen upp i rumpan. På raden framför mig satt fem småkillar två tvärhänder höga som inte visste vad de skulle tro. Bakom mig satt ett gäng tjejer som tjattrade örat av mig tio minuter innan filmen skulle börja, men som tystnade snabbt. I mitten satt jag mellan mina fyra chockade killkompisar och njöt av hur allas fördomar ställdes på ända.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

3 reaktioner till “Guylove”

  1. Är det typ inte det bästa som finns?
    När fördomarna ifrågasätts menar jag.
    Det är skoj.

  2. Åh, jag vill se den jättemycket. Någon borde bjuda mig på bio. Kan t o m tänka mig att bli bjuden mån-tors till rabatterat pris… :D

Kommentarer inaktiverade.