Audacity 1.3 Beta (Unicode)

Har efter mycket om och men fått fucking jävla Audacity att fungera, inte standardversionen, utan beta 1.3, som egentligen verkar rekommenderas för Windows 7-användare. När jag väl avinstallerat den gamla versionen och kör betan kan jag ändå inte importera något. Man behöver såklart libaries för att förklara för Audacity hur filerna ska hanteras. Det är ju tur att man kan åtminstone lite om codecs och hur de ska hanteras. Men hur gör de andra i klassen som inte kan sådant här på förhand? Det är inte lätt. Jag fattar verkligen inte hur våran examinator tänker. Det här har ingen förklarat för oss, utan det bara förväntas fungera. Några problem ska tydligen inte finnas enligt dem. Jomenvisst.

Nåja.

Dags att lyssna på min föreläsares röst om och om igen för ljud-redigeringsuppgiften.

Hoppas jag hinner göra klart den innan jag tar livet av mig.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

2 reaktioner till “Audacity 1.3 Beta (Unicode)”

  1. Installerade förvisso på XP, men borde ju inte vara några problem ändå. Men ljudkort- och drivrutinskompabilitet är snårigt kan jag tänka mig. Särskilt när det är ett program som främst används på mac:ar. Vad gäller LAME har jag för mig det är ett patentproblem, de får inte bundle:a med externt skapade bilbiotek. Kanske allra främst just för att Audacity är open source.

Kommentarer inaktiverade.