Busskärring

Hade väl kanske tänkt att jobba på kompletteringen till färgprofilen och dess annons men kände nu när jag satte mig att jag hade noll ambition. Ja. Vädret idag har varit fantastiskt och fint och så. Men bussen gick ironiskt nog inte ända fram idag (någon sopa hade krockat mitt i en sväng och tvingade chauffören att köra två kvarter runt vilket tydligen upprörde en gammal kärring som inte hade någon som helst förståelse varför bussen inte körde till den hållplats hon skulle av vid och således inte stannade där vilket ju inte var så himla helvetes konstigt med tanke på sagda krock och om hon nu skitnödigt nog måste av där bussen egentligen inte ska stanna kunde hon väl knatat fram och säga till istället för att hojta irriterat och trycka på en stoppknapp som inte gällde någon av de soptunnor eller buskar till hållplatser bussen nu passerade för att försöka komma tillbaka till sin ursprungliga rutt) vilket stannade mitt mentala tåg när jag väl kom hem. Jag lade mig ned och somnade som en gris och vaknade en och en halv timme senare. Safe to say: färgprofilen can suck it för nu sätter jag mig och tar igen dagens release av serier.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.