4 reaktioner till “Hepp”

  1. Ofta handlar det bara om att man begränsar sig. Det är säkert massa tankar i huvudet men som du inte tycker platsar i bloggen. Just write man :)

  2. That’s why all the pictures!
    Ofta när man har skrivkramp är att man är så självkritisk mot sig själv att man hela tiden tänker att “det här är inte bra nog, jag kan bättre än det här” och det är där man skjuter sig själv i handen (för man skriver ju med händerna inte med fötterna. Om man inte är jävligt skillad förstås). Släpp alla tankar om att inget är bra nog utan släpp bara lös. Skit i om det handlar om att pizzasalladen var extra kryddig (ngt som jag hatar) eller om hur fint solens strålar föll i vardagsrummet (ngt som jag gillar). Vad det än är så är det värt att skriva en rad, bara DU skriver dem. För det är det som är viktigt, to get back in the game.
    So you go get ’em Tiger!

Kommentarer inaktiverade.