Egentligen

Det är samma sak med bowling som med det mesta jag gör. Egentligen vill jag inte göra det första gången. Eftersom jag riskerar att vara dålig på det och något sådant kan man ju inte ställa upp i. Jag vill alltid vara bra. Jag är ingen hemsk tävlingsmänniska som i att jag måste vinna. Det är inte så viktigt egentligen även om jag skämtar om det en massa. Egentligen handlar det bara om att jag inte vill vara sämst. Jag gillar mitten, och andra plats ungefär. Jag vill klara mig okej. Så så fort något nytt sker vill jag helst inte göra det. Men nu har man kört några rundor bowling och man börjar lära sig det man faktiskt kunde för kanske tio år sedan.

Att sikta på pilarna mitt i banan.

Det var annars en riktigt bra kväll med vänner, strikes och hamburgare. Vem som vann är ju inte så viktigt egentligen.

Även om det var jag.

Egentligen.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.