Filing

Jag är ledig. I alla fall till kvart över tre i eftermiddag. Men att vakna och inte behöva gå upp eller iväg är stort. Så jag vänder mig om och sover. Vaknar en timme senare med huvudvärk på min lediga dag. Men jag har i alla fall bestämt mig för att det ska bli en skön dag. Lite så funkar jag. Jag kan bestämma mig för att tycka om allt. Då går allt hur bra som helst. Det är så när man har hjärta och nerv ytterst. Känslor styr. Och om man då har en bra känsla är det lätt att gilla läget trots huvudvärk.

Det är ju både min styrka och min svaghet. Allt jag gör bottnar i känslor. Jag är, som det heter, känslostyrd. Så det är inte alltid logiskt eller särskilt praktiskt. Men det är åtminstone helhjärtat.

Passionerat.

Det är ju alltid något.

Så idag tycker jag om att vara ledig och ha huvudvärk.

Helhjärtat.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.