Små öar i tiden

Bussresorna har gett mig mer tid till att tänka än tidigare. Det är trevligt att åka buss. Att sitta och luta huvudet mot rutan och försvinna med världen utanför. Den där gläfsande frihetskänslan som man så ofta jagar, den kommer till mig ibland på en buss. Men bara i små, små ögonblick. Och jag vet hur kort det är så jag höjer volymen på musiken och blundar för att bereda mig på lite vardagspaus. Det är nästan så att jag väntar mig att busschauffören kommer vända sig om och säga:

“Seså, passa på att ha roligt nu. Man vet inte när man får ha det nästa gång.”

Så kör han genom ytterligare en rondell.

Och ögonblicket är borta.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

2 reaktioner till “Små öar i tiden”

  1. MM..Kjelle- Erkänn att du tittat på Kjelleavsnittet av Stjärnorna på slottet? På svtplay iaf? ;)

    Du, som är klippt och skuren för det, kan inte du göra utmaningen på min (eller Cynisms eller Ulis) sida? :)

  2. Raggoparden, haha. You got me.

    Jo, jag såg faktiskt den utmaningen. Vet inte om jag skulle kunna hålla mig till en enda artist. Det skulle vara Winnerbäck då, men det känns ju tjatigt. Kanske med lite olika artister så. Det får funderas lite på!

Kommentarer inaktiverade.