Slutseminerad

Hemma från seminariet i medieteknik. Gick bra. Nu är jag trött och lättad. Huvudet känns som blytungt. Fick ganska bra kritik och feedback på både rapporten och redovisningen. Dessutom sade examinatorn att jag var lugn och sansad och hade en behaglig röst att lyssna på. Jag var redo att skratta rakt ut men kände att det kunde sända fel signaler. Jag höll tyst istället och funderade på om jag någonsin hört det tidigare över huvud taget. Nåja. Nu är det över. Godkänd är jag nog ganska säker på att jag är. Kanske har vi chans på VG och det vore stort. Men det är bara en bonus.

Jag har börjat göra bussåkandet till en vana. En ganska trevlig sådan också. Min iPhone gör sig hur bra som helst på resande fot och jag är mer musiknörd nu än någonsin. Jag missade dock bussen från centrum med en skitnödig minut och fick strosa runt inne på Åhlens en stund och låtsas vara intresserad. Fastnade lite vid hyllan med TV-serie-boxar och studerade designen och typsnitten lite innan jag gick ut igen. När jag väl kom hem somnade jag direkt i sängen och sov i en timme.

Nu har jag kaffe och ska plugga det sista rycket marknadsföring innan hemtentan drar igång imorgon.

Ja, jag är hiskelans nöjd med rubriken.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.