Match & Kerosene

Jag tycker mycket om grafisk design. Typografi likaså. Jag kommer studera mycket sådant nu framöver och suger i mig idéer som en svamp. Då och då snubblar man över bilder som sätter igång mig. Som jag önskar jag gjort själv eller som jag själv vill göra något av. Makes sense? Jag vet inte.

Omslaget till singeln Hey, Soul Sister av Train tycker jag om. Likaså det till albumet Slice av Five For Fighting och Reach For The Sun av The Dangerous Summer. Den senare är gjord av grafiska byrån Match & Kerosene. De verkar ha bra musiksmak. De har även stylat bandets myspace. Jag smälter. Det är nämligen så himla enkelt. Enkelt är bra.

Vill själv göra en ordentlig design i vår.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

4 reaktioner till “Match & Kerosene”

  1. Nja, inte alls samma första intryck. Den här var fortfarande rörig, mörk och röd som alla andra myspace-sidor (men det blev bättre när man scrollat en bit), medan jag i fallet Dangerous summer först inte trodde att det var en myspace-sida.

  2. Andreas, håller med. Men ingen av de två är knappast myspace-sidor i mängden enligt mig. Just The Dangerous Summers är verkligen riktigt slick. Vilket är häftigt då de tack vare Match & Kerosene bryter mot den annars så oerhört stereotypa emo-stilen. Typografin. Färgerna. Love it.

Kommentarer inaktiverade.