Utan långkalsonger i jeans

Dagarna går i cirklar och på tisdag är det deadline.

Kom till skolan före vännen idag och insåg att alla dörrar var låsta.

Reminder: Om du nu inte har en portkod, var då inte så jävla tidig om det nu alldeles händelsevis råkar vara -14 ute.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

3 reaktioner till “Utan långkalsonger i jeans”

 1. Tjena Kalle!

  Kul med ny design, men nu måste jag få komma med litet bashing :) Se det som en sen julklapp ;D

  Man ser knappt vad det står på vissa ställen! Alldeles för liten font-size på t.ex. “BY KALLE KL …” och “SHORTLINK”. Vet inte om det är pga Firefox men jag tycker det ser hiskeligt ut med den fonten och den passar inte alls ihop med den lilla storleken på texten. Se t.ex. på kommentarsrutan där “Name”, “Mail”, “Website” är utskrivet. Där ser man inte vad det står.

  Sen så är bilden förvisso snygg på toppen av sidan, men den är alldeles för stor. Man ska inte behöva scrolla för att på ett behagligt sätt läsa första posten. Gillar färgerna dock… och allt du skriver såklart ;)

  God fortsättning annars :-D

  // MrSponge

 2. MrSponge, hej! Font-sizen beror ju på vilken upplösning man kör med. Jag kör ganska höga standardupplösningen 1680×1050 och ser texten helt okej. Alldeles säkert är den för liten i ännu högre upplösningar (än värre på små skärmar), men det är inget jag orkar åtgärda. :) Vad gäller texten på kommentarssidan är den inte formaterad och jag har inte orkat ändra det än helt enkelt. Men det kommer väl. Det ser alltid olika ut på olika skärmar och visst finns det standarder att förhålla sig till men det orkar jag inte engagera mig i helt enkelt. :)

  Men det är klart, om det är ett stort problem för många får jag i framtiden se till att åtgärda det! Så om ni är fler som inte ser, säg till.

  Tack för kommentaren och julklappen! God fortsättning på dig med.

 3. Jo, sitter jag med på den upplösningen på en 22″-skärm. Nåväl… :) Det var min lilla åsikt bara ^^ Zoomar jag in ett klick med Firefox ser det grymt ut dock, men jag kör alltid på normalzoomen… Inte så att det är något fel egentligen, bara jag som är estetiskt störd ;)

  http://yfrog.com/4ipsdep
  så ser det ut för mig ;D

Kommentarer inaktiverade.