Back to school

Imorgon sätter det igång igen. Det är faktiskt en lördag. Fast det har min hjärna inte direkt någon aning om. Det är bara att borra ned huvudet nu. På tisdag ska det satans arbetet in och det är tre-fyra rubriker kvar att skriva om. Plus referenser i hela arbetet. Från elva till tre imorgon är det skriva som gäller ute på universitetet. Jag är inte särskilt frisk men det får vara. Jag har tagit det lugnt i en vecka snart och kurerat mig. Men nu går det inte längre. Den elfte ska dessutom marknadsföringsarbetet in som jag inte har börjat på. Men jag tröstar mig med att jag imorgon ska möla i mig antingen en Chicken Ranch and Bacon sub eller en pizza med bacon och pommes. Bara för att jag kan. There really is a lonely fat girl inside of me.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.