Nya mojänger

Okej, lite new features här på bloggen eftersom jag börjar bli lite av ett teknik-webbdesign-freak. Så går det när man läser Interaktiv digital design, även om vi enbart haft tenta i pedagogik hittills (say what?).

För det första, som alla säkert redan har sett till vänster, så har jag börjat twittra. Ja, ja. Jag vet att jag för länge sedan svor mig fri från denna fördummande syssla. Men jag gjorde dock det på ett villkor. Såvida jag inte hade en händig liten iPhone att använda mig av. Och, voila. Denna jul blev jag med iPhone och har inte kunnat slita mig från det lilla underverket. Minus till användandet av iTunes men i övrigt är det ju ungefär som att hitta en vattenpöl strosandes i gummistövlar. Det går inte att låta bli.

För det andra, nere till vänster finns en smidig liten spellista som helt sonika är direkt kopplad till mitt spotify (via last.fm). Så den som känner sig intresserad av just det, jag vet att ni är flera, så är det bara att kika där ibland för att se vad jag lyssnar på. Det kommer definitivt inte vara någon censur utan säkerligen får ni se vilken musik som helst. Min musiksmak omfattar i princip allt förutom hip-hop/rap och diverse metal. Så en och annan skämslåt får jag stå ut med att den dyker upp. Typ denna.

Och slutligen har jag stuvat undan alla nedrans obligatoriska listor vi alla sett till leda. Blogrolls, favoriter osv. är numera förpassade till footern. Men det är inte det roliga. Det roliga är hur man tar sig dit. Den vita pilen till höger är rolig att klicka på. Tycker jag.

Det var allt.

Hoppas det känns lite fräschare nu.

Här luktar i alla fall ganska nystädat.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

5 reaktioner till “Nya mojänger”

  1. Nja. På is. Velar lite fram och tillbaka. Jag måste skaffa mig lite mer koll på webbdesign och hur jag vill ha det och om jag kommer ta tag i det. Det är dålig tajming.

Kommentarer inaktiverade.