AD

Jag är så himla nere med Arrested Development just nu att det är galet. Och då har jag fortfarande inte sett första säsongen. Efter en liten paus har jag återupptagit det och skrattar byxor och vett av mig. Det är fucking fantastiskt. Men jag är sällsynt långsam att se det. Om vi bortser från att det tog mig två år och lite toplessdans att upptäcka det så har det tagit mig cirka en månad att se igenom första säsongen. Normalt sett när jag upptäcker en serie så har jag plöjt det på en vecka. Men inte nu. Jag drar ut på det. Jag gillar det så mycket att jag inte vill göra andra saker när jag ser det, jag vill inte äta, eller ligga för att sova, städa eller något av det jag brukar när jag strökollar. Nu vill jag vara helt hängiven det och då går det inte an att slösa en vanlig tjugominutare för att se det. Nej.

Jag ser det med en sådan helvetes andakt.

This is good shit i tell you.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.