Editors note

Något som jag tycker hör hit. Till detta. Jag skriver liksom till det för hand längst ned på bladet av kapitlet. För mig själv.

Jag ändrade på mig. Efteråt. Jag är medveten om det. Jag var en person när vi träffades som var genuin. Mig själv och ingen annan. Sedan tog det slut och jag ändrade på mig. Började agera på ett sätt jag inte skulle gjort och som jag inte tycker om. Ingen annan såg det. Kanske inte ens hon. Men jag gjorde det.

Varför gjorde jag så?

För att jag inte visste hur jag skulle göra annars. Jag hade ingen manual. Aldrig hade jag varit med om något sådant tidigare. Men med perspektiv ser jag att det är dumt. Jag vill inte vara någon annan. Alldeles särskilt inte den personen. Och nu när det har frusit ihjäl med vintern kan jag själv se och erkänna det.

Och gå vidare.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

4 reaktioner till “Editors note”

  1. Det betyder alltså att du fått en massa komplimanger? ;) Killen på bilden är ju snygg, så det kan ju inte vara fel att få höra! :)

    Jag skickade ett brev till min första kärlek med texten “To me, you are perfect” för ett par år sedan. Bara det. Men han lyckades lista ut vem avsändaren var och frågade om det var jag :}

    Allt fint med dig?

  2. Sandra, haha. Ja. Jo. Jag antar det.

    Det är ju en rätt klockren line, hoppas han trillade pladask.

    Allt är bra med mig. Slutkörd av skolan. Men snart så. :)

Kommentarer inaktiverade.