Sista sidan

Bloggarna faller sönder runt omkring mig. De som läst mig kastar, om än temporärt, in handduken. Jag har själv inte varit särskilt spännande att läsa på sistone. Det beror på många olika saker. Väldigt hårda tentatider till exempel. Vissa tunga besked inom familjen. Som inte behöver basuneras ut. Men som finns. Som gör det svårt. Dessutom är det som jag sagt tidigare. Detta kapitel är såklart överspelat. Det har ingen större relevans för mig längre. Jag känner inte längre för det. Det valde att gå, och det är dags för mig att gå också.

Jag kommer inte sluta. Det känner jag inte för. Det finns mycket kvar att berätta om. Att skriva om. Men just nu gör jag inte bloggen rättvisa. Jag har alltid velat hålla någon form av nivå med mitt bloggande. Men jag känner inte att jag håller den just nu. Ni läsare är det viktigaste bloggen har, och ni förtjänar bättre.

Om Smålandsposten får ändan ur vagnen och hör av sig om varför bloggen där borta står stilla kommer jag fortsätta där. Jag har ett åtagande och sådant hedrar jag. Men här tar vi en paus till nästa kapitel i mitt liv.

Vi ses på andra sidan.

> Tomas Andersson Wij – Sena Tåg

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

3 reaktioner till “Sista sidan”

Kommentarer inaktiverade.