Kapitel, ethos och pathos

Mitt nya kapitel är färdigt. På ett ungefär. Eller jag är åtminstone ganska nöjd. Det är inget omvälvande. Bara nytt. Och det är skönt. Ska bli skönt med en nystart då detta kapitel är avslutat för länge sedan.

Arbetsbördan de senaste dagarna har varit maximal.

Hade omtenta i företagsekonomi som jag bara var tvungen att klara. Den var sjukt jobbig. Men jag hoppas det gick bra. Hoppas, hoppas. Fram tills dess hade jag pluggat som en galning. Satt hela lördagen med det och tryckte på ladda upp fem i fyra. På söndagen var det dags igen. Examinationsuppgiften i marknadsföring hade blivit liggande på grund av sagda omtenta, och helt oförberedd. Jag hade fram till klockan tolv idag på mig. Skrev från nio till sju-åtta på kvällen och på förmiddagen idag. Skickade in uppsatsen med hjärtat i halsgropen och kniven mot strupen och någon mer klyscha mot någon annan kroppsdel klockan elva. På två dagar skrev jag en uppsats på 1,5 etcs. Man kan ju säga att innehållet föll därefter. Den är alldeles säkert det sämsta jag lämnat ifrån mig på länge. Men sju sidor var det ändå. Sju sidor dravel är en prestation det också.

Två timmar senare, klockan ett, satt jag i föreläsningssalen för en genomgång i retorik. Hur kul som helst. Ämnet äger såklart. Men har man också en lärare som verkligen kan och som verkligen är bra och rolig att lyssna på, då blir det riktigt kul. Så även om jag var dödstrött och slut och kaffetankad var det ändå två roliga timmar. Och så fick jag dessutom reda på av denna lärare som jag respekterar så mycket att min uppsats jag skrev för länge sedan hade resulterat i VG. Fucking score. Så jävla bra.

Nu är jag trött. Och konstaterar att mitt kapitel nästan är färdigt.

Men jag vilar nu tror jag.

Bara ett litet slag.

Hälsokur? Wait for it…

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

En kommentar till “Kapitel, ethos och pathos”

Kommentarer inaktiverade.