Fanfanfan

Vill gärna ägna denna blogg mer tid. Men jag är så trött, så trött. Seminarie idag, som i och för sig gick förhappandevis galant, sedan hem för att plugga till omtentan i ekonomi på lördag. Imorgon tillbaka till skolan för att jobba på rapporten med partnern. Det fungerar i och för sig bra det med och är riktigt roligt. Men det är mycket. Och jag är trött. Och någonstans här mellan himmel, fågel och vatten ska jag få in nulägesanalysen i marknadsföring på måndag och den har jag inte satt i bläck än. Inte på långa vägar.

Nu: Kaffe, Thåström och huvudvärk.

Bara lite.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

4 reaktioner till “Fanfanfan”

  1. Någonstans i novembermörkret, fast mellan papers och tentor, lär man sig att bullshita. Att bara stapla alla de fina orden i en snygg förpackning och kanske inte ha för höga krav på sig själv. Det är egentligen det som är den stora lärdomen, att lista ut hur de vill ha det och bara servera russinen ur kakan. Puss i pannan

Kommentarer inaktiverade.