Dear maria, count me in

Sitter och väntar på mitt kaffe. Det känns lite bättre idag. Lyckades få in frågorna till seminariet redan igår och har nu bara tre stora saker som ska göras. Till skillnad från förra veckans sju. Det är uppgiften i marknadsföring som ska in den 7:e december. Skiss på den stora rapporten i medieteknik som ska in den 3:e. Och pluggandet till omtentan i företagsekonomi den 5:e. Så nu blir det först att göra några räkneuppgifter i resultatplanering, sedan i eftermiddag gäller det att börja på marknadsföringen. Den känns lite kul. När det i uppgiftsbeskrivningen står att ingen någonsin har blivit relegerad av en för tokig idé, då känns det som att det är något som passar mig.

Hörde jag någon säga gerilla?

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

3 reaktioner till “Dear maria, count me in”

  1. Go crazy, låt dem se killen som har fått allt, både intelligens, djup, charm, självaktning och hjärtat på rätta stället.

Kommentarer inaktiverade.